marți, iulie 27

PostHeaderIcon Let's talk about sex, baby... !

Da, da, frumos titlu. In ziua de azi cred ca auzi cuvantul "sex" mai mult decat "nu", "da" sau "mi-e foame" sau mai-stiu-eu-ce. Unii chiar fac o industrie din asa ceva [vezi mai jos Obama Merchandise], unii nu prea mai sufera acest lucru...
Dar ce era frate in trecut? In secolul XVII [17 pentru cititorii cu Iq-ul asemanator cresterii econimiei Romaniei] daca pomeneai de asa ceva femeia, barbatul, fiinta din fata cred ca isi facea cruce de trei ori, cateva matanii si te si scuipa "Sacrilegiu!!!!"
Acum vezi pe strada direct asa ceva si parca ai fi in stare sa platesti si bilet la spectacol! Ziceti sarumana ca aveti cablu TV si MTV sau UTV sau orice canal de muzica, luati-va si o hartiuta si carnetel si notati acolo "Lady Gaga, ziua, ora, canalul TV" sa puteti vedea cica "gratis" [fraierule platesti cablu TV si curent electric dar tu bucura-te ca e "gratis" pentru tine].

In fine, lasam astea pentru alte postari ulterioare.
Priviti industria infloritoare!



Omul asta, minunea asta din fata noastra le da clasa "masculilor feroce", "gigolo italiano", barbatilor de clasa din Romania. Fetelor, ce ne-am face daca nu ar exista si asemenea... "raritati"? [apropo nu cred ca pot sa va fac rost de profilul de hai-cinci pentru ca tipul e "HOT" si acum se poarta facebook si tumblr].



Nu am nimic mai mult de zis decat "Keep it in your pants" cred ca era mai buna. Parca vezi maine-poimaine ca dupa colt apare unul numai cu asa ceva si i se duce naibii afacerea astuia.
Riscul meseriei nene!!

PostHeaderIcon Obama Merchandise

Cumparati cat e cald si disponibil!!!























Sa mai zica lumea ca Obama nu e bun la nimic! Or fi ele ceva mai "cu motz" dar totusi, Obama e presedintele Americii - nu puteau sa faca macar o pancarta mai ... "prezidentiala" ? :)) asa aia ma face sa cred ca vand si ceva hand-made pe langa...

Super-oferta!!! La doua il platiti pe al treilea cu pret dublu! Si nu uitati, daca luati 5 produse din gama disponibila va oferim un cadou special pe loc!
Ia neamuleeeeeeeeee!!!

About Me

Fotografia mea
Oniks
Citeste si afli. (Ca o paranteza, libelula nebuna sunt EU. Si dupa cum se stie "eu e altul" =)) )
Vizualizați profilul meu complet

Shhhpioni