vineri, octombrie 22

PostHeaderIcon Iar eu vreau...



Si eu vreau... Ce vreau? Pe cine vreau? 
De prea multe ori am spus in ultima vreme "am chef dar nu stiu de ce anume"!
De fapt, asta o zic aproximativ zilnic?! Nu e corect! Cineva acolo sus pe norisorii aia albi si pufosi dupa care sunt disperata, sta si se joaca fix cu cheful meu... Da' ce e asta frate? Nici un indiciu...? Ma oftic!

De exemplu, azi a fost una dintre putinele zile care se incadreaza in categoria "general in regula". De dimineata fizica... morcovelu' ca eu aveam absenta pe aceeasi data cu cei care nu au fost la lucrare (ha! eu aveam nota! si ora e de doar 50 de minute :)) ), deci am scapat usor si fara 3 :D.
Apoi, alta ora frumoasa, geografia - hai sa dam lucrare! :D Mda.. 1,2,3...,5. Da! Am terminat! Am facut toooooot! Mi se sufla "din culise" : erau 6 puncte. Ma-t..! Uite cum o dam in bara, frumos, elegant, total caracteristic unui cap-de-mop ca mine! La ce ma gandeam nu stiu... Dar numai la lucrare nu imi statea (asta pe langa "unde naiba e foaia prin banca?" si "mama lui de atlas! acu si-a gasit sa se inchida?!").
Si urmeaza chimieeeee. Cica aici trebuia sa dam lucrare. "Cretzuleeee! Hai la o cafea!" "Hai ma!" Mergem frumusel la Noemi. Poarta inchisa. Acolo expresie frumoasa de stupoare si de confuzie. "Unde mergem?" Raspuns simplu : trei pasi mai in fata, unde era sa imi rup gatul pe scari, apoi pe usa, apoi doar pentru ca asta se intampla de obicei, acolo unde am maturat frumoooos cu fularul scarile mentionate mai in urma.
"Espresso. Spuneti-mi pretul." "Nu conteaza. Depinde gramajul. Vreti mic, normal sau espresso lung cu lapte?" Ia ghici. "Lung cu lapte, da va rog, depind de cofeina!"
Un cretz roscat de prin apropiere (de sub niste trepte pe care incepuse un chelner cu un posterior de milioane sa le spele cu un mop nou, frumos si alb) a ochit niste prajituri : "Eu nu mai am rabdare sa vina Radu. Vreau ecler!" "Biiineee... Hai sa luam ecler!"
Cafea gata intre timp, eclerul pe jumate, a ajuns si Radu in final... Creata "Da' eu bag o limonada acuuuus!" :)) "Nu, ma! Ceai verde cu trandafiri" =))
Chelnerita nu raspunde.
"Cretzule, plamanii tot ti-au fost laudati.. De ce nu-i folosesti?!" Creata mimand simpatic "Faaaaa! Vii azi?"
Cat ajunge chelnerita "Ei, da sufletu'. Imi bag ce n-am si iau o bere!" "Ursus Black!" "Yes please!" (pe acelasi ton cu care imi raspusese un blond in telefon ieri dupa ce i-am zis din toata inima "Fuck you!").
Ce ora avem dupa chimie? Engleza. "Si mai plecam?" De unde... Era prea cald, scaunele prea bune, paharul cu bere prea tentant si partenerii de conversatie numai buni (simtiti-va bine ca e adevarat :)) si da, puteti interpreta ca stiu ca aveti obiceiul sa o faceti 8-| ).
Si cand ajungem la scoala stam o ora degeaba la istorie. In pauza mergem la magazin ptr pastile Orbit (Vrei o guma? Este Orbit si e mult prea buna! :)) clasica faza...)
Propunere irefuzabila : "Mai mergem la sport?"
Raspuns : "Hai acasa..."

Concluzii :
~Inca vreau ceva.
~Inca vreau sa imi iau fusta si bluza.
~Inca vreau o ocupatie NORMALA sa imi acapareze atentia.
~Inca vreau sa ma razbun pe cineva...
~Inca vreau sa pedepsesc pe cineva(si in rau, dar mai ales in bine! :)) )
~Inca vreau sa imi spuna cineva, oricine de ce anume am chef!

Cheers!

About Me

Fotografia mea
Oniks
Citeste si afli. (Ca o paranteza, libelula nebuna sunt EU. Si dupa cum se stie "eu e altul" =)) )
Vizualizați profilul meu complet

Shhhpioni