marți, noiembrie 24

PostHeaderIcon Fast Food? Bite me!!


Fast Food? Mananci? Iti place? Dependendent de cola si hamburger te numesti?Adori cartofii prajiti cu ketchup? Pariu ca salivezi acum...
Pana-i gata viitorul sandwich poti sa citesti ce am descoperit eu azi cu ochiu' meu mic si crapui:

*Fast food is the term given to food that can be prepared and served very quickly. While any meal with low preparation time can be considered to be fast food, typically the term refers to food sold in a restaurant or store with low quality preparation and served to the customer in a packaged form for take-out/take-away. The term "fast food" was recognized in a dictionary by Merriam–Webster in 1951.

*Coreea de Nord şi-a inaugurat primul fast-food
27 IULIE 2009
Coreea de Nord, a cărei putere comunistă pune la zid Statele Unite şi „imperialismul” acestora, a deschis primul fast-food, relatează agenţia France Presse. Localul, botezat „Samtaseong”, s-a deschis în iunie în capitala Phenian, în cooperare cu o societate din Singapore. La restaurant, se servesc hamburgeri, chiar dacă în meniu nu apar sub acest nume. Se preferă, de fapt, o descriere a produsului – sandwichurile se numesc „carne de vacă tocată şi pâine”, „peşte tocat” sau „legume şi pâine”. Meniul mai cuprinde Kimchi, mâncarea naţională coreeană din legume marinate.
Conceptul de fast-food pare însă să fi fost transpus total greşit în ţara lui Kim Jong-Il – produsele servite fiind considerate de lux, având în vedere preţul la care se vând. Hamburgerii în varianta nord-coreeană costă 1,2 euro, adică jumătate din salariul zilnic într-o ţară care înregistrează regulat perioade de penurie alimentară. În martie 2009, preşedintele Kim Jong-Il a permis deschiderea primului restaurant cu specific italian din ţară, adaugă Choson Sinbo, reluat de AFP.

*O echipă de cercetători britanici spun că persoanele care mănâncă cel puţin de trei ori pe săptămână mâncare de la fast-food au un risc crescut de aproximativ 60 la sută de a suferi de stări de anxietate şi depresii. Specialiştii spun că mâncarea bogată în grăsimi sau prăjelile sunt principalii factori care duc la apariţia acestor stări.

Si acu ce mai zici? Tot mai vrei sandwich-ul ala??
[Eu da:>]

About Me

Fotografia mea
Oniks
Citeste si afli. (Ca o paranteza, libelula nebuna sunt EU. Si dupa cum se stie "eu e altul" =)) )
Vizualizați profilul meu complet

Shhhpioni