sâmbătă, noiembrie 28

PostHeaderIcon Funny! (Not - or maybe...)

Ca tot radeam azi in disperare cu Pepsi si cu Alexa.
Sa vedeti ce am gasit.
Noul si revolutionarul produs marca Google. Da, oameni buni, Google. (am zis bine?da.)














Si sa va zic de proprietati , ca deh, alea conteaza. Vrei ceva performant sau sofisticat? Atunci tre sa stii cu ce lucrezi dom'le.
1.Mai pufoasa decat Zewa(Pentru ca e Google, ce naiba?! Nu ai incredere in marca?)
2.Mai bogata la numar de straturi(anunta cineva, odata, pe un site, ca google are indexate nu stiu cate milioane, deci va dati seama ca nu are cum sa se deterioreze din cauza umiditatii crescute sau datorita fortelor de frecare.)
3.Mai "lunga" (din nou va zic ca orice ai vrea de la google el iti cam  x.123.456.789  milioane de rezultate. Deci, foloseste fara grija ca se termina, pana mori ai hartie.)
4.E "de firma"(marca Google zice tot.)
5.E ieftina(depinde de abonamentu fiecaruia. Cat platesti pe luna imparti la numar de zile, apoi la numarul datilor in care folosesti "Google" si vezi cat e  o "bucata")
6.Intotdeauna pe stoc(de cate ori ati auzit de "Google este in mentenanta?" - niciodata! Tocmai de aia poti sa o cumperi de oriunde, oricand.)
7.Culoare (putem zice curcubeu - gasesti ce culoare vrei. nu vezi ca in fiecare zi au un pretext sa te duci la titlu sa vezi ce destept a mai facut ce minune azi - si culmea titlul ala e asa de colorat incat daca ai fi un cuc[a.k.a pasarea numita cuc] ti s-ar roti ochii).
8.Peste tot daca dai la hartie iti scrie cuvantul magic "sertizata". SI ce inseamna asta dom'le? - Pai sa ne uitam in DEX zice un destept. Pai sa ne uitam dom'le.
sertizata - provine de la a sertiza.
a sertiza - 1. a ansambla, a fixa două piese tubulare prin deformarea plastică a pereților la capătul uneia dintre ele. * a fixa proiectilul în tubul cartușului. 2. a fixa o piatră prețioasă sau ornamentală într-o montură metalică prin îndoirea marginilor monturii. (după fr. sertir)
Pai si cu ce ma ajuta asta dom'le ca tot nu am priceput ce e aia.
Raspunsul corect: Nu te ajuta. Conteaza ca stii ca hartia Google e sertizata. (cum se zice mai nou e o hartie "shmena")
9.Gramaj/rola - Toate rolele au 50,55, 56 chiar ,grame pe rola. De azi va anuntam ca hartia Google este Light. E mai usoara(nu se pedepseste prin lege si nici nu te ingrasa), deci du-te si cumpara.
10. Da' 9 nu-ti ajung??

Deci, 10 motive de a cumpara hartia Google.
Tot mai stai?Fugi si cumpar-o ca d'aia i-am facut reclama.

About Me

Fotografia mea
Oniks
Citeste si afli. (Ca o paranteza, libelula nebuna sunt EU. Si dupa cum se stie "eu e altul" =)) )
Vizualizați profilul meu complet

Shhhpioni