sâmbătă, noiembrie 21

PostHeaderIcon 'Neata soare!

Dimineata. Ce frumooos, pacat ca-i ceata. Si eu ca un copil constient ca am un blog la care de-abia de i-am gasit un skin pe masura nebuniei mele, m-am pus din nou pe scris.
Si la cat de treaza sunt acum ca vad toate literele dublu, va dati seama ca sunt in pana de idei.
Deci, incepem organizat. Cafea in stanga tastaturii(sa speram ca nu se varsa ca dupaia ciuci tastatura!), sandwich-ul facut de tata in dreapta, mess-ul deschis sa vorbim cu Alexya(pupa!!), pisoiul in brate(toarce mai ceva decat bunica-n tinerete) si ne punem pe cautat idei.
A, stati ca am una. Sa va zic ce am facut eu ieri la scoala. Asta merita zis pentru ca a fost o zi buna.
Am inceput frumos cu geografia. Eu trebuia sa prezint un referat cu un nume pompos si despre care nu gasesti nimic - "Tipuri de medii - Savana." Frumos nu?? Eee, ce m-am distrat eu cand l-am facut, nici nu va imaginati.
1.Localizare - intre x si y grade latitudine nordica, se gaseste in tarile A,B,C.
Totu-i bine si frumos.
2.Factorii genetici(cam ca niste proprietati fundamentale) - Dincolo de calitatea de necontestat a produselor din gama SAVANA, aceasta beneficiaza de o notorietate buna, desi este o marca relativ noua pe aceasta piata. Studiile efectuate asupra consumatorilor finali si mesterilor zugravi, evidentiaza caracterul tanar, dinamic, modern si inovator al marcii.
Ce s-a intamplat cu tipul ala de mediu? Aaa, da! Poti sa zugravesti peretii cu el!
Si numai bine ce ajung la scoala, descopar ca a mea colega nu vine (raceala, penicilina, ehh, chestii perfect normale). Ce naiba ma fac? Stam, gandim problema , iar gandim problema, si cand ai reusit sa ai numai par gri in loc de negru/saten/roscat(blondul nu se pune) vine unu' si rezolva tot mai ceva ca Einstein - "Ii zici PROFULUI ca nu prezinti." Ia uite frate unde erau geniile astea ale naturii... "Pai cum sa ii zic asta?? Sa iau 4? Totusi mai am si ceva ratiune in capul ala al meu..."
Si numai bine ca se deschide usa, emotii, suspans, teroare!! si intra PROFA. Eeee?Cine e fericit acum?
Numai bine ca afli ca acea "suplinitoare" mai e si inspectoare si ca vrea sa vada proiectele. Vorba lui Margineanu - "melci, scoici, raci, CRACI"!
Si te salveaza talanga - "Daca aveti absenti blonavi in echipa nu prezentati!"
O, happy day! O happy da-a-ay!
SI trecuram cu brio.
Urmeaza fizica - oops, trebuia sa ma asculte, ce frumos! Face profu prezenta, niciun stres. In ora precedenta eu, om de baza, am fost invoita de diriga , profu l-a ascultat pe alt coleg, azi urmam eu. "Pai, ce am avut pentru azi?"-"Unde stationare!" - "Bun, sa vedem cine ne lumineaza azi.Si daca ieri l-am ascultat pe Isaia si i-am pus 3, azi il ascultam pe Jipa, ca-i vecinasu'"
Si din nou O, happy day! O happy da-a-ay! ca s-a dus ora cu Rradu la tabla.
Si acu sa vezi beleaua - Mate! - Profu vine, binedispus,n-ai treaba. "Aaa, pai am avut determinanti de ordin 2? Ce usoor, nu ascultam azi!"
Sa mai zica lumea ca nu am noroc! :))
Si acu' vine partea frumoasa - Economia. Care, surpriza! Nu o facem cu profa noastra, ci cu doamna psiholog a liceului, care, fiind atat de draguta, ne lasa pe noi sa ne alegem tema. SEXUALITATE.
Si despre ce vorbiram noi? Aaa, da, despre cum poate un baiat sa reziste 8 ore(proprietate incredibil de utila care se capata dupa multa PRACTICA numita CONTINENTA, respectivul domn binevoitor de a incerca si reusi numidu-se CONTINENT). Si asa nu aveam destule pe lumea asta - America N si S, Europa, Asia, Africa, Australia - acu' descoperim ca avem chiar MILIOANE!! Si mai zice lumea ca e o planeta saraca. Deci, retineti doamnelor, pentru un succes garantat in mariaj, barbatul trebuie sa fie CONTINENT!

About Me

Fotografia mea
Oniks
Citeste si afli. (Ca o paranteza, libelula nebuna sunt EU. Si dupa cum se stie "eu e altul" =)) )
Vizualizați profilul meu complet

Shhhpioni